Ben je avontuurlijk ingesteld en word je graag verrast? Doe dan eens gek en boek een verrassingsreis / surprise ticket. De aanbieders van dit soort tickets groeit enorm, wat ook laat zien dat steeds meer mensen interesse hebben in een dergelijke vorm van reizen. Ook Travelhero was natuurlijk erg nieuwsgierig en boekte een surprise ticket via Srprs.me!

Hoe werkt het?
Als je een vakantie boekt via Srprs.me krijg je pas op het vliegveld te horen wat je bestemming is. Geen zorgen, alles is tot in de puntjes geregeld! Zo ontvang ik ruim voor vertrek een berichtje met het weerbericht zodat ik in elk geval wist welke kleding ik moest inpakken. Ik had geluk, de weersvoorspelling was zomers dus ik kon mijn koffer vol stoppen met heerlijke zomerse kleding.


Ongeveer een week van tevoren ontvang je de Kraskaart met een code waarmee je kunt zien waar je reis naartoe gaat. Onthul je bestemming pas echt op het vliegvel, want alleen dan ervaar je de echte Srprs.me beleving! Verder krijg je ook informatie over het vliegveld van vertrek, de vertrektijd en bagageregels. Bij aankomst op het vliegveld werd ons geduld zeker beloond, Boedapest was onze verrassingsbestemming!

Mijn ervaring
Ik vond het erg gaaf om dit concept eens te testen en ben zelf ook erg enthousiast. Echter, ik begrijp dat dit niet voor iedereen geschikt is. Wil je echt van tevoren plannen wat je gaat doen dan zou ik gewoon mijn eigen reis plannen. Ik vond het zelf leuk om eens te beleven, al miste ik wel een beetje de voorpret van het uitzoeken van leuke restaurantjes, bezienswaardigheden etc. voorafgaand aan de reis. Dat maakte het juist ook wel weer heel spontaan. Ik zou dus zeggen: probeer het gewoon een keertje en bepaal zelf wat je ervan vindt!

Ook Vakantieveilingen biedt geregeld dergelijke arrangementen aan voor een leuk prijsje.
 

LEAVE A REPLY